Despre noi

Sunt Corina Oncescu, manager al societății AIS Intelligent Accounting & Consulting SRL. Sunt Expert contabil, Auditor financiar și Consultant fiscal, iar principalele valori ale mele care stau la baza îndeplinirii unei misiuni sunt profesionalismul, calitatea, educația și respectul. Sunt membru în diferite organizații prestigioase de specialitate: CECCAR, CAFR și CCF, și, împreună cu o echipă tânără și dinamică, am constituit AIS Intelligent Accounting & Consulting pentru a vă oferi strategia potrivită pentru optimizarea fiscală a companiei dumneavoastră.

Dorim să contribuim la creșterea și profitabilitatea clienților noștri și să oferim servicii profesionale la cel mai înalt nivel, astfel încât succesul financiar reciproc să fie atins. Vrem să vedeți în noi un partener de încredere, care vă ajută să înțelegeți implicațiile fiscale ale activităților pe care le derulați, să calculați marjele de profit, dar și punctul la care nu obțineți nici profit și nici pierdere.

Vă oferim idei și soluții rapide, nu doar articole din Codul Fiscal și estimăm taxele pe care le aveți de achitat înainte de data de 25 a fiecărei luni. Împreună cu colegii mei, avem grijă să prevenim problemele înainte ca ele să apară și să vă avertizăm atunci când apar riscuri legale, financiare sau de business.

intelligent-accounting-despre

Ultimele noutăți

Registrul de casă

Portofelul societăţii ≠ Portofelul personal Completarea Registrului de casă e...